Potser posar aquest clip a la categoria de Reportatge és una mica exagerat o agafat amb pinces, però crec que és el que, tot i així, li va millor. Aquest vídeo el vaig fer mentre em trobava gravant un reportatge extens i important, em vaig adonar que tenia unes hores lliures cap al tard i que les podria aprofitar per gravar quelcom diferent i original. Em trobava als nou salts i el primer que se’m va passar pel cap va ser anar prop de la primera màquina a gravar una posta de sol a Juneda i posteriorment passar-la a velocitat ràpida, aproximadament un 2000% més ràpid i posar-hi una música relaxant i tranquil·la de ColdPlay. El clip dura 40 segons, però considero que té una bonica factura visual i sentimental.

Què en penseu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *