L’estiu del 2009 vaig rebre l’encàrrec per part de Lleida TV de buscar al llarg del territori lleidatà persones que destaquessin, que fossin diferents, especials, o simplement que la seva vida o feina fossin curioses. Així vaig recórrer la província de cap a peus cercant a persones que em poguessin interessar i sí, finalment la llista era llarga i vaig haver de esborrar-hi noms.

Entre tots els els entrevistats i reportatges, uns 15 en total, em va sorprendre especialment l’Edith Schaar, una artista alemanya afincada a La Floresta, un petit poble de Les Garrigues, que ha dedicat la seva vida a l’art, els tapissos naturals, la pintura i a protegir el castell de la població, espai on va residir durant molts anys. Us convido a veure el reportatge que em va obrir les portes de casa seva i del seu jardí, al que ella anomena “Illa Verda”.

Espero que us captivi tan com a mi.

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *