Un dia vaig rebre una trucada d’un número estrany, d’aquells que no s’acostumen a rebre sovint, era una noia que volia que li fes un vídeo i que ja m’explicaria en un altre moment les condicions, que volia quedar amb mi i explicar-m’ho. Vaig pensar que es tractava d’una espècie de broma. Dit i fet, vaig quedar un dia amb ella i em va explicar que li volia regalar al seu home, futbolista, un vídeo de la seva trajectòria professional, a mode de regal però també pensant que seria una bona manera de vendre’s a altres equips amb un document amb les millors jugades i imatges. és a dir, un currículum visual.

El que em va resultar impactant és que aquest jugador havia jugat a l’Athlètic Club de Bilbao durant dos anys i que era professional. Es el Jonan García, i us presento una de les parts del vídeo que vaig fer-li.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *