7:35 de la mañana
Cartell 7:35 de la Mañana

Cartell realitzat a la Universitat de Vic pel curtmetratge de Nacho Vigalondo “7:35 de la Mañana”. Es va fer tot un conjunt gràfic pel curtmetratge: cartell, presentació, caràtula del DVD, galeta, llibret interior, careta audiovisual, crèdits finals i fins i tot es va preparar un espai a Barcelona per fer la presentació oficial.

Aquest treball es va fer pel taller de Disseny Gràfic amb els professors G.Marca i E.Massana i va tenir una nota final de 9,5 sobre 10.

PD: Intentaré penjar el conjunt del treball, ja que per mala sort aquest treball estava dins del portàtil que em van robar a Barcelona obrint-me vilment el cotxe. Que perquè no ho guardava com a còpia de seguretat en un Disc Dur? De fet també em van robar el Disc Dur. Ja ho sabeu companys, feu còpies de seguretat de tot i mai ho porteu al mateix moment a damunt. Com els de la recepta de la Cola Cola, que mai viatgen al mateix avió per si de cas.