L’evolució a Internet: Facebook i les xarxes socials.

Fins fa pocs anys, la comunicació s’entenia d’una forma molt diferent a l’actual. Invents com el telègraf, el telèfon, la  ràdio o la televisió van ser, a la seva època, uns mitjans de comunicació que oferien un tipus de comunicació: d’un a molts, és a dir, un deia i els altres escoltaven. Aquest tipus de comunicació tenia alguns defectes, i és que milions de persones, davant un televisor d’un o dos canals, escoltaven i creien el que els hi deien des de l’altre costat, molts cops sense parar a pensar que els amos del cable terrestre o submarí, els amos de les agències o els amos dels rotatius tenien grans interessos comercials, polítics i econòmics. Dit d’una altra manera, deien el que volien que escoltéssim com diu Noam Chomsky a “Com ens venen la moto”.

Per continuar llegint l’article, cliqueu el següent enllaç: Xarxes Socials

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *