Lorenzo Quinn és un artista reconegut arreu del món que treballa diferents tipus de metalls i elabora obres de petit, mitjà i gran format de formes humanes, i que sobretot es fixa en les mans de les persones, com diu el mateix Quinn: “Les mans et donen la vida però moltes vegades per desgràcia te la treuen”. Aquesta frase defineix perfectament l’estil de Lorenzo Quinn, fill de l’emblemàtic actor de Hollywood Anthony Quinn.

Amb motiu de la inauguració d’una exposició seva a Fraga, vaig rebre l’encàrrec de realitzar el reportatge i cobrir l’esdeveniment. Així us vull presentar una petita part d’aquest reportatge amb l’obra de Lorenzo Quinn com a protagonista.

Espero que us sorprengui tant com em va sorprendre a mi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *