Relacions Interpersonals

En els últims anys hi ha hagut un canvi en les relacions interpersonals dels joves, venimd’una estructura social oberta a la comunicació entre iguals en l’espai lliure, offline,presencial, de relacions on cada individu gestionava la seva personalitat i identitat i esrelacionava a través d’un codi verbal i gestual.En els darrers anys, aquest tipus de relacions s’han rellevat a una nova tendènciacomunicativa: Internet. I més profundament, les xarxes socials. Uns espais on elsadolescents es formen, creixen, maduren i es relacionen, tot sempre en l’espai virtual i através d’un codi lingüístic i un canviat i modernitzat codi gestual.

Per continuar llegint l’article cliqueu el següent enllaç: Relacions Interpersonals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *