El 2010 ha estat un any important per Juneda i la seva relació amb la cultura popular catalana. Des de fa molts anys la població compta amb diverses associacions que vetllen i treballen perquè aquesta es conservi i no es perdi per les noves generacions, així, aquest ha arribat l’hora de que Juneda sigui la capital catalana dels Capgrossos, títol que li durarà dos anys i que li arriba des d’Alcarràs, havent passat anteriorment per Manlleu. Un títol que farà de Juneda l’abanderada dels Capgrossos arreu de Catalunya, Espanya, Europa i el Món.

Per això se’m va encarregar un reportatge a aquesta festa, que va durar tres dies i de la qual podreu veure un petit avanç en forma de tràiler. Espero que us agradi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *