Una tarda avorrida de dissabte pot servir d’excusa per treure la pols a la càmera i anar a tirar quatre fotografies per la comarca. Aquest cop pel Sud de Les Garrigues, una terra increïble. Pels que venim del Nord, molt acostumats a la plana i molt poc habituats a voltar per muntanya, ens sorprèn i ens mostra uns racons amagats al públic, que massa sovint es queda estancat a les parts més riques de la zona, la part alta de la comarca, els pobles més grans, Juneda, Arbeca, Les Borges i Castelldans. Trobem uns pobles d’aquells petits, amb parets empedrades, places al vell mig de la vil·la, petites, al costat d’una església petita, i una senyora al balcó observant la situació, veient com dos joves “cosmopolites” de la part Nord visiten amb una càmera de fotografiar, la part Sud.

Passem per Castelldans, El Cogul, Granyena, i la que va ser, temps enrere, la capital de la comarca, La Granadella. L’església d’aquesta població bé ho demostra, amb una façana i campanar grans i amb mostra del mal que van fer les bombes, amb senyals a la mateixa.

Espero que les fotos us agradin.

http://www.facebook.com/album.php?aid=36404&l=1d4bc6c719&id=117424684944073

http://www.facebook.com/album.php?aid=36404&id=117424684944073

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *