Cartell guanyador del concurs de Cartells de Festa Major de Juneda 2009.

Us presento el cartell que va guanyar el concurs de Cartells de la Festa Major de Juneda 2009. D’un total de més de 40 cartells que es van presentar, el jurat va escollir el creat a partir de siluetes humanes sobre un entramat gràfic.

Dels tres que vaig presentar a Concurs, personalment era el que menys m’agradava, pel recarregat que estava. El meu favorit, més minimalista, que reflexava més tranquil·litat però que alhora potser era menys de festa, era el de tons càlids, vermells, amb el sol omnipotent a la part esquerra del quadre.

Cartell guanyador.


Segona proposta (la meva preferida). Tons càlids. Utilització de tres colors, groc, vermell i negre. Una silueta de Juneda talla el quadre en dues parts. A la part posterior, un sol de justícia, de ple Agost, davant un cel carregat de tons càlids. A davant, amb lletra gruixuda, tipus Impact de color blanc, anuncia els dies de la Festa Major, utilitzant tot l’ample de banda del cartell, que per cert, era de mida DIN-A4. Finalment, una estrella de colors vermells, d’ornament i per trencar amb la rectitud de tota la composició. (Prem sobre la imatge per veure-ho en alta resolució)

Tercera proposta. Més arriscada. Utilitza línies horitzontals que tallen el color groc amb un vermell fort. Aquestes, alhora són tallades per unes línies sinuoses de tons verds, negres i grocs. Una imatge més freda que les dues anteriors. Amb la silueta de Juneda al centre de la imatge i un arbre davant. (Prem sobre la imatge per veure-ho en alta resolució)