L’Andrea Pacheco va venir a Catalunya perquè volia estar amb els seus pares. Allà tenia dues persones treballant per ella i estudiava dues carreres, però quan va arribar, sense papers, va haver de començar a treballar netejant cases. Això li va ensenyar valors humans. Ara està amb la seva parella de Bielorússia i quan té una estona li agrada practicar KickBoxing. També col·labora en projectes de codesenvolupament amb Bolívia.

Mirades es una coproducció de Lleida TV i la Paeria de Lleida, amb el suport del Ministerio de Trabajo e Immigración i distribuït per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.La Gisela Pueyo va arribar de Guinea Equatorial amb la seva família.Des de que va arribar, la Gisela va seguir estudiant a la Universitat de Lleida i ho ha anat compaginant amb diverses feines. A més, la Gisela forma part del grup KooXacció de Lleida, que organitza projectes solidaris entre immigrants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *