Quantes vegades hem anat pel carrer i hem tingut una idea i quan hem arribat a casa ja no ens en recordàvem de com era? O quantes vegades fent footing o qualsevol altre esport? No diuen que quan ens dutxem és un dels millors moments per recollir idees i pensar creativament?

La idea d’aquest projecte és poder emmagatzemar tot tipus d’idees i retrobar-les, quan vulguem i on vulguem, transcrites gràcies a un servidor que converteix els impulsos nerviosos i elèctrics del nostre cervell en gràfics,  text o qualsevol altre tipus de format i poder-los compartir amb qui es vulgui. Es tracta d’un artefacte que ajuda a traçar l’impàs del món interior i els pensaments de l’home, a un objecte físic, quasi palpable, que es pot veure, fins i tot llegir o dibuixar.

Això és el projecte IDEA

Properament, més info.

(Us deixo el packaging)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *