Ja hi som. Un altre cop. Ja comencem amb la puta mania de dir quan té i quan deixa de tenir cada polític d’aquest país!

Herrera diu que té 30.000 euros estalviats i dues bicicletes de 400 euros cada una. Ja comencem amb la pantomima de cada quatre anys? Au va home va! Com funciona això, ara cada polític haurà de tornar a  dir què té i el que tingui menys serà considerat el polític defensor del poble?

Doncs deixeu-me dir una cosa, si realment l’Herrera té 30.000 euros al banc i un Renault Scenic (crec que el mateix cotxe que fa dos o tres anys), es que és molt mal estalviador. Un paio que cobra més de 100.000 euros a l’any (Concretament 115.000, segons Ara o Mai) i en té 30.000 d’estalviats es que o és molt mal estalviador o paga una santa hipoteca d’un xalet a la part noble de Barcelona, però diria que no és el cas. Però deixem-nos estar de tonteries, perquè estic segur que Herrera en dóna una part a obres socials, o no, m’és igual. Ara sortirà en Mas i dirà que té mig milió d’euros estalviats en un compte corrent. Llavors com va la cosa, significa que no és el polític del poble? Significa que és un cabró capitalista i que hauria de repartir-los tots? I que si enlloc d’un Scenic té un Mercedes vol dir que és un burgés? Llavors vol dir que Herrera té motiu obvi i raonable per atacar Mas? Però què passarà si David Fernández, de la CUP, diu que ell en té 15.000? Vol dir que Herrera ja no és el preferit del poble i passa a ser-ho el popular? I fins a quin nivell de detall? Pot ser que surti Navarro i digui que té accions de Google? Es comptabilitzen? I si surt Camacho (amb un sou similar al d’Herrera) i diu que ella en té 300.000? Ep! Herrera, que la Camacho és més estalviadora. De dretes però estalviadora! Crec que els més beneficiats de tanta pantomima són els fills d’aquests polítics, que els faran de banc de reserva amb sous de sis xifres.

Mireu. Si voleu fer un acte de transparència total, allò dels Open Governments tan de moda darrerament, mostreu els finançaments dels partits, els bancs que us financen les vostres campanyes i els sous i el patrimoni de TOTS els membres d’un partit. Llavors potser resultarà que Herrera té 30.000 euros al banc però que qualsevol del seu darrere tingui 47 milions en comptes a Kuala Lumpur i negocis amb Bankia.

I que sapigueu que feu bastant el ridícul, amb aquestes tonteries en plena campanya. Dediqueu-vos a governar, escoltar el poble i lluitar per fer un referèndum, si és el cas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *