Us volem presentar una nova versió que hem fet el Marc i jo, es tracta de La dansa del vestit, del grup Txarango. En aquesta ocasió, el Marc és qui ha portat laveu cantant, mai millor dir, amb veu principal i guitarra solista, mentre que jo m’he dedicat a fer segones veus, acompanyament de baix i piano a la tornada.

Esperem que us agradi.

[youtube width=”600″ height=”340″ video_id=”RgwNEnsFPvA”]

7 Comments

  1. Ei molt bona! per cert, a vera si algú sap on trobar la tablatura, he trobat els acords a la web però no hi ha la tablatura que és el més maco de la cançó i sincerament em sap greu tocarla malament i jo sol em sembla que no en sé tant com per treurela…

    Si algú sapigués on trobarla ( encara que fos una aproximació de la real ) li estaría moooolt agraït.

    Gràcies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *