Avui els vostres n’Apps i cols preferits estan molt orgullosos de presentar-vos un joc pel vostre mòbil creat des de les nostres contrades. Es tracta de Vitaminas, una idea de Lleida.net realitzada per Plunge Interactive i que està revolucionant el món dels jocs per smartphone. 100% de Lleida.

Vitaminas és el primer joc que permet als usuaris guanyar diners reals, fins a 50 euros diaris, jugant amb l’estratègia i el temps. El funcionament és ben senzill; consisteix en acumular temps i intentar, mitjançant estratègia, desbancar els altres usuaris de les primeres posicions dels rànquings diaris. I com es poden atacar els rivals? Mitjançant missatges de text SMS. Per això, per jugar a aquest joc, és important tenir una tarifa de missatges gratuïts, si no ens podem trobar un petit disgust a final de mes. A través d’aquests missatges podem enviar un atac a un rival per baixar-li el temps o enviar salut a un amic, així establim contactes per tal de traçar una millor estratègia.

Les partides duren 24 hores, de les 22:51 a les 22:50 de l’endemà. Simplement, qui lideri el rànquing a aquestes hores de cada dia, guanyarà el premi diari, tot i que també hi ha premis entremitjos repartits durant el dia. I així fins a 50 euros al dia. No patiu, no haureu de jugar contra milers de persones, sinó que les partides son de grups reduïts de 30 persones com a màxim.

Ja ho sabeu doncs. A jugar i a promoure un joc 100% lleidatà, i és que poder guanyar fins a 50 euros diaris no està gens malament. Diuen que fins i tot hi ha gent que ja s’ha comprat dos telèfons mòbils i que ja els han amortitzat.

Cal dir que de moment el joc només funciona per dispositius Android.

(Publicat al suplement Lectura del diari Segre el 07/10/2012)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *