Benvolguts seguidors incondicionals de la columna de tecnologia i noves tendències del suplement Lectura, esperem que vagin seguint tots els nostres consells que els donem des del nostre petit hortet de n’Apps i cols, perquè al final de curs els farem un examen i volem que vagin amb la lliçó ben apresa.

Si son dels que van tot el dia amunt i avall, segurament l’article d’avui el trobaran interessant. Els volem parlar d’una aplicació per apuntar-nos totes les tasques que haguem de realitzar. Es tracta de Any.Do, una aplicació per Android i iOS que no és més que una llista de tasques pendents, i que ens pot ajudar a millorar la productivitat. Sota una aparença, a priori, simple, Any.DO ens ajuda a prioritzar i ordenar els nostres projectes, feina que a vegades deixem com a responsable a la nostra memòria, però com molt bé sabran, aquesta acostuma a fallar, i més ara, en plena era de la comunicació, però d’això en parlarem un altre dia. Com dèiem, aquesta aplicació serveix per tenir un llistat de feines, ordenades i sota un sistema d’alarma i de calendari molt útil. Molt senzill: quan acabem una tasca, passem el dit per damunt i l’esborrem, però què passa amb les que no hem pogut realitzar? Doncs Any.Do manté el llistat de feines pendent, dia rere dia, fins que l’acabem realitzant.

Any.Do es podria resumir en la suma de l’eficàcia del quadern i el nostre pràctic smartphone. Una gran eina que segurament ens ajudi a recordar què és allò que havíem de fer i no ens ve a la memòria. I no cal perdre-hi gaires hores; amb uns segons al dia per veure quines feines s’han de realitzar i ordenar-les per prioritat ja n’hi ha prou.

Tot i així, convé apuntar que existeixen més aplicacions amb una utilitat semblant, com Remember the milk o Astrid, encara que si volem fer un pas més i tenir una base de dades de tot el que vulguem apuntar-nos al nostre dia a dia, no podem oblidar-nos d’Evernote o OneNote.

(Publicat al suplement Lectura del diari Segre el 11/11/2012)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *