Benvolguts polítics tots, de dretes, d’esquerres, del mig, lliberals i ecologistes, catalans i espanyols. Avui he rebut tres cartes vostres al meu nom, cosa que us agraeixo molt, però jo esperava, sincerament, una carta escrita a mà on us adreçàveu a mi personalment, un “Hola Joan, com que sabem que ets una persona que tal i qual, bla bla bla“, hauria estat prou bé.

Però com que us heu dedicat a gastar paper (biodegradable en el cas d’ICV) per incloure les vostres publicitats a l’interior, jo us ho agrairé amb una dedicatòria especial. Avui eren tres cartes, però espero rebre’n com a mínim quatre més, dels que falten. Si no us sap greu, us pintaré un bigoti o una gran cella, o us pintaré una arracada, o qualsevol altra cosa, per fer uns riures, ja que suposo que vosaltres us els feu a la nostra costa cada dia.

Per això estrenem el moviment #PintemCares

De què va aquest moviment? Doncs ja que els partits catalans ens envien la seva publicitat a casa nostra de forma totalment intrusiva, els hi tornarem la jugada amb un joc que hem fet des de petits: pintar-los la cara. Tornem a ser uns crios i pintem-los la cara.

Com puc participar al moviment #PintemCares? Només cal que agafis una de les publicitats de partits polítics que us arriben cada dia a casa, agafis el teu líder preferit, i li facis un gargot a la cara, el que vulguis, això si, sempre respectant la legalitat i el bon gust. Un cop fet el dibuix, només caldrà que li feu una fotografia i el pengeu a Twitter o Instagram amb l’etiqueta #PintemCares i el vostre comentari adjunt.

[new_line]

RECOMPTE DEL #PINTEMCARES

(Actualització a data de divendres 23 de novembre a les 20:00)

 1. Pere Navarro (PSC): 31 pintades
 2. Artur Mas (CiU): 18 pintades
 3. Alícia Sánchez Camacho (PP): 17 pintades
 4. Artur Mas (CiU): 17 pintades
 5. Joan Herrera (ICV-EU): 12 pintades
 6. Oriol Junqueras (ERC): 10 pintades
 7. Josep Anglada (PxC): 6 pintades
 8. Dolors López (PP Lleida): 6 pintades
 9. Joan Cosconera (ERC Lleida): 3 pintades
 10. Alfons López Tena (SI): 3 pintades
 11. Sara Vilà (ICV-EU Lleida): 2 pintades
 12. Uriel Beltran (SI): 2 pintades
 13. David Fernàndez (CUP): 2 pintades
 14. Àngel Ros (PSC Lleida): 2 pintades
 15. Albert Rivera (C’s): 2 pintades
 16. Jose Montilla (PSC): 1 pintada
 17. Pablo Barranco (Via Democrática): 1 pintada
 18. Elisenda Pineda (Independent): 1 pintada

Alguns dels vostres #PintemCares!

A continuació podeu veure les últimes 25 imatges rebudes al moviment. Per veure-les totes, visiteu el següent enllaç a Pinterest[prw username=”joanteixidopau” boardname=”pintemcares” maxfeeds=”150″ divname=”myList” printtext=”0″ target=”newwindow” useenclosures=”yes” thumbwidth=”100″ thumbheight=”100″ showfollow=”none”]

Agraïments

Mencions externes

 

 

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *