Avui els vostres n’Apps i Cols favorits no us parlaran de cap aplicació tecnològica ni gadget tecnològic, sinó d’una trobada social d’usuaris lleidatans de la xarxa social Instagram. D’aquesta xarxa ja n’hem parlat algun cop; els usuaris comparteixen fotografies retocades amb filtres i hi poden afegir comentaris i etiquetes. Una d’aquestes etiquetes (o hashtags) és #igerslleida, que inclou totes les fotografies que fan els usuaris lleidatans a Instagram. Aquestes confeccionen l’àlbum més gran de fotografies del nostre territori, de tots els racons dels nostres pobles i ciutats. Els usuaris es relacionen sempre en entorns virtuals, tot i que, sobretot els grups d’Instagram, acostumen a fer trobades d’usuaris per desvirtualitzar i posar cara a la gent amb qui t’has estat relacionant.

Per això el passat dissabte 20 d’octubre es va fer la tercera trobada d’usuaris d’Instagram de Lleida, anomenats #igersLleida. I, és clar, un representant dels n’Apps i Cols s’hi va personar per veure com funcionaven aquestes trobades d’instagramers i conèixer gent nova i molt interessant. La trobada va tenir lloc al bar Gilda, qui molt amablement va cedir el seu espai i consumicions gratuïtes a canvi de representar la trobada. Una vintena d’usuaris d’aquesta xarxa social es van presentar a la trobada, entre els quals hi havia noms il·lustres i reconeguts en aquesta plataforma fotogràfica.

La trobada va durar unes tres hores, temps suficient per realitzar desenes de fotografies que es poden veure a través de les etiquetes #lleidainstameet, #igerslleida o #instagraficlleida. A més, es va presentar un concurs fotogràfic a través d’Instagram amb l’etiqueta #salaenartexpo i es va obsequiar els participants amb un àlbum físic personalitzat amb fotografies pròpies d’Instagram, gràcies a Instagrafic.

Des de n’Apps i Cols donem suport a la trobada i reclamem que n’hi hagi més sovint!

(Publicat al suplement Lectura del diari Segre el 04/11/2012)


2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *