La setmana passada vam veure les millors opcions per gaudir de l’aplicació Twitter als nostres dispositius amb sistema operatiu Android. Avui seguim amb iOS d’Apple, un dels sistemes operatius més ben valorats pel públic i que ocupa el segon lloc en nombre d’usuaris.

L’aplicació de Tweetbot per iPad és un dels millors clients de l’univers Twitter pel que fa a aspectes de disseny i usabilitat. Permet gaudir de la xarxa de microblogging amb una interfície que és de les més treballades de tot l’entorn Apple. A nivell d’opcions avançades es pot quedar una mica curt per alguns usuaris, tot i que incorpori compatibilitats amb escurçadors d’adreces i calaix d’enllaços per una lectura posterior. Tweetbot està disponible per iPhone i iPad, és de pagament (2,99$) i no és universal, pel que haurem de pagar doble si volem les dues versions.

Continuem amb Osfoora, una aplicació carregada d’opcions i característiques de valor afegit que no dóna la versió original de Twitter. Destaca la cerca de piulades al nostre voltant mitjançant geolocalització, la visió dels temes del moment o la gestió dels contactes a Twitter. Osfoora està disponible pels dispositius iPhone (1,99$) i iPad (2,99$) però igual com passa amb Tweetbot, haurem de pagar dues vegades per tenir les dues versions.

Tweetlogix es podria considerar un client estàndard de Twitter, ja que és molt semblant a l’aplicació original. Té moltes opcions de personalització de la lectura, com la possibilitat de silenciar usuaris, paraules clau o frases senceres, així com l’ús de temes i colors diferents. Tweetlogix només està disponible per iPhone a l’App Store d’Apple (1,99$).

I acabem amb Echofon, una aplicació que pot usar-se també en versió escriptori i que a nivell de característiques i opcions no té res a envejar a les anteriors, sobretot si tenim en compte que es pot descarregar per iPhone gratuïtament amb publicitat (sense publicitat costa 4,99$).

La setmana que ve, analitzarem els millors clients per Windows Phone.

ACTUALITZAT: CLIENTS PER ANDROID, IOS, WINDOWS PHONE I BLACKBERRY

(Publicat al suplement Lectura del diari Segre el 20/01/2013)

Client de Twitter per iOs

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *