Acabem la trilogia de clients de Twitter amb dos sistemes operatius molt potents però amb tendències molt diferents: Windows Phone sembla ser la nova promesa dels dispositius mòbils, mentre que Blackberry comença a caure en l’oblit sense trobar una interfície amigable.

Comencem amb Windows Phone (WP) i el client de Twitter Ocell, una aplicació que ens permetrà seguir de forma molt senzilla totes les converses que trobem per Twitter i amb una de les millors interfícies de totes les aplicacions analitzades en aquesta trilogia, ja que WP és molt exigent en qualitat i disseny als programadors d’aplicacions. A més és totalment gratuïta (la versió PRO és de pagament i serveix per ajudar als programadors).

Alguns diuen que Mehdoh és la millor aplicació per WP, tot i que el bon munt de característiques que porta com el suport multicompte o l’streaming del timeline, queden afectades per una interfície poc treballada. Tot i així, és considerada per molts com la millor. Actualment costa 0,99€.

Rowi és un altre client amb molt bones crítiques dels usuaris, tot i que no estigui traduït al castellà ni català. Podem descarregar-nos la versió gratuïta amb publicitat o la lliure (1,49€).

Anem per les aplicacions per les Blackberry. Tot i ser un dels grans sistemes operatius mòbils, la veritat es que una pantalla massa petita i carregada de text i la impossibilitat parcial tàctil, ha restat seguidors dels populars telèfons.

Ubersocial és una de les més complertes, ja que ens permetrà publicar alhora a Twitter i Facebook i realitzar totes les opcions i característiques. Blackberry també compta amb el suport de Tweetcaster, un altre client que hem analitzat en altres articles. Les dues són gratuïtes. Si no, sempre podem recórrer a l’aplicació nativa de Twitter.

Així, després de veure els apartats dedicats a Android i iOS, tanquem la trilogia de clients mòbils per Twitter. Esperem que els hagi ajudat.

(Publicat al suplement Lectura del diari Segre el 27/01/2013)

Clients de Twitter per Windows Phone

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *