Walk off the earth. R.E.V.O. (pop rock)
Potser el nom de Walk off the earth (WOTE) no els soni gaire. Però i si els dic que són els autors d’un dels vídeos musicals més vistos aquest any? Si els dic que són 4 nois i una noia que tocaven una sola guitarra? Exacte, ja ho saben. Aprofitant la tirada han tret el seu primer disc al mercat, amb 4 temes que són una joia. Igual de bons i d’evocadors, la seva escolta atenta és molt recomanable. Sobretot els recomano seguir-los per Youtube, on pengen cada poc temps versions molt especials. Grup de l’any.

2 cellos. In2ition (pop rock)
El grup 2 cellos, com indica el seu nom, són dos violoncelistes croats que reinterpreten clàssics del pop i del rock. De fet, el programa Cuines de TV3 ha utilitzat cançons seves per tancar el programa. Que els semblaria escoltar clàssics com Highway to hell d’AC/DC amb violoncels? O Clocks de Coldplay o Every breath you take de Police. A Fonoll ho hem fet i el resultat és espectacular! A més han comptat amb col·laboracions molt especials, com el guitarrista Steve Vai o Elton John.

Mago de Oz. Hechizos, Pócimas y Brujería (hard rock)
Torna Mago de Oz, amb cantant nou, Javier “Zeta” Domínguez i amb energia i ànims renovats per llençar-se a la conquesta de nou dels escenaris de mig planeta. Tornen amb un so més contundent, més potència, més greus i el segell característic de la banda, que barreja el folk més celta amb el rock més dur. Veure si tornen a ser els Mago de Oz de fa uns anys.

Nancys Rubias. Nancys Hits (pop rock)
A aquestes altures ja no deu quedar ningú a la capa de la terra que no conegui Mario Vaquerizo, l’estrambòtic marit d’Alaska, una parella que ha protagonitzat un famós programa televisiu. Vaquerizo lidera, des de fa anys, el grup Nancys Rubia, una intransigent banda de rock amb escències de movida madrileña. La última novetat és un recopilatori dels millors temes de la banda. La primera cançó, que no és ni seva, és El mejor regalo eres tú, una adaptació nadalenca, imagineu el nivell.

Green Day. ¡Tré! (pop rock)
Final de la trilogia que va engegar Green Day fa dos anys, quan van prometre treure un disc cada any, amb els noms de cada component del grup. Aquest cop li toca al bateria Tré Cool. 12 temes nous carregats d’una bona producció però mancats de l’esperit Green Day original, que segurament ja no recuperaran mai pels problemes de Billie Joe, cantant i líder de la banda. Per cert, aquest disc inclou la cançó The forgotten, de la banda sonora de Amanecer 2.

Clica per ampliar la imatge.

Fonoll 183. Novetats musicals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *