Els darrers anys han estat els anys de la tornada dels zombies, aquells éssers d’ultratomba que s’aixequen per tocar la pera i menjar-se tots els humans que puguin. Se n’han fet sèries, pel·lícules i han estat dels gèneres més escollits del món dels videojocs. Avui parlarem d’aquests personatgtes, i ho farem amb un joc que és una experiència immersiva i que ens servirà per posar-nos en forma tot corrent.

Zombies, Run!Zombies, Run! és una aplicació que la podrem trobar per les plataformes Android, iOS i Windows Phone, i que juga amb la geolocalització del nostre telèfon mòbil per marcar la ruta que anem fent mentre correm, així i com els desnivells i tots els paràmetres que acostumen a incloure aquestes aplicacions, que un dia analitzarem abastament. Tot això ho podrem fer mentre escoltem la nostra música preferida, però el que no sabien vostès es que per allà on anem a córrer està ple de zombies, i un cop ens posem les orelleres, ja no hi ha volta enrere; haurem entrat al joc de Zombies, Run!, una aventura immersiva que farà que cada cop que anem a córrer sigui diferent. Quan comencem a córrer escoltarem la nostra música, però l’aplicació analitzarà el mapa per on passem i de repent la música s’afluixarà i començarem a escoltar els sons dels zombies que ens persegueixen pels carrers dels nostres pobles i ciutats. Si ens estan atrapant, els sentirem més a prop, al nostre clatell, pel que haurem de córrer més, fins que aconseguim allunyar-nos-en. Llavors podrem afluixar el ritme fins a la propera onada de zombies malvats.

El joc inclou més de 30 missions on a cada una d’elles lluitarem per aconseguir un nou objecte i així construir poc a poc la nostra base d’operacions. També està vinculada a totes les xarxes socials, perquè puguem explicar la nostra aventura a tothom. Ja hi juguen 300.000 persones a tot el planeta, que han aconseguit córrer 6 milions de quilòmetres i esquivar 350.000 zombies! Una aplicació que ens servirà per una mica d’esport d’una forma una mica diferent. 

(Publicat al suplement Lectura del diari Segre el 24/02/2013)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *