4Qui no coneix el conte dels tres porquets? Generacions senceres de famílies han crescut amb les diferents versions de la història dels tres porquets constructors i el llop que les enderrocava. A n’Apps i cols, com no podia ser d’altra manera, els presentem la versió moderna, la història de “Los tres cerditos: aprende jugando” per iPad.

“Los tres cerditos: aprende jugando” és una adaptació lliure del clàssic que han fet els companys lleidatans de Plunge Interactive, especialitzats en la creació d’aplicacions per diferents dispositius i que ja compten amb un bon catàleg de jocs i aplicacions, com Farts VS Zombies, Kubik Adventures o Colors Rain.

El conte dels tres porquets s’ha transformat en una aplicació moderna i divertida pels més petits de casa que els permetrà jugar, interactuar amb els porquets i la història del joc i a més, els ajudarà a desenvolupar la creativitat i la psicomotricitat. Tracta, simplement, de capbussar-nos en la història que tots coneixem i ajudar als porquets a construir les seves cases, utilitzar els estris que necessitem en cada moment i ajudar-los a prendre decisions en els moments que toqui. Els gràfics, de tocs infantils, ajudarà als més petits a no treure el nas de la pantalla. I es que el joc està pensat per petits de dos a sis anys. Los tres cerditos: aprende jugando és una bona forma per introduir els nostres petits a les noves tecnologies i perquè a més aprenguin, amb una base d’un conte molt popular, a explorar, inventar i idear ginys per escapar-se del llop.

El joc està disponible en set idiomes i és de descàrrega gratuïta, només per iPad d’Apple. Encara que podrem pagar un suplement per eliminar la publicitat del joc i si volem continuar a la segona part del conte haurem d’abonar 2,69€.

Des d’aquí volem felicitar a totes les empreses lleidatanes que poc a poc i amb molt esforç s’estan fent un lloc a l’escena de la tecnologia mundial. De Lleida al món!

Publicat al suplement Lectura del diari Segre el 07/04/2013

Els tres porquets per iPad

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *