Captura de pantalla 2013-04-26 a les 11.56.06

Què passaria si una persona, davant d’una situació social i econòmica límit i on no té res a perdre, es plantegés emportar-se per davant un d’aquests polítics que ens han portat fins a la situació actual,  abans de suïcidar-se?

Aquesta és la història que ens planteja “La revolución de los ángeles“, un projecte audiovisual i literari que aspira a remoure consciències i a convertir-se en una autèntica revolució dins d’una societat adormida i que resta latent a l’espera que succeeixin els futurs aconteixements.

La ficció explica la història d’un malalt terminal que mata un polític abans de la seva mort i que deixa la seva confessió enregistrada a Youtube. Aquest es converteix en un gran vídeo viral i provoca que poc a poc van apareixent casos idèntics: gent que ja ho té tot perdut i que assassina un polític. Ull per ull, dent per dent.

Tot i ser un plantejament trencador i molt arriscat, i que els seus creadors deixen clar que es tracta d’una ficció, no dubto ni un segon en que pot ser un revulsiu i que es pot convertir en una revolució, tal i com diu el nom, social.

El projecte necessita 10.000 euros i es finançarà a través de la plataforma Verkami.

Us deixo el teaser.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *