2Darrerament hem parlat d’iniciatives creades o vinculades al nostre territori. Avui parlarem d’una aplicació creada per una empresa lleidatana: Icontest. Icontest barreja la cultura pop art per proposar al jugador un joc on ha de resoldre una paraula amagada darrere una icona, el que s’assemblaria molt al joc del penjat. Aquestes imatges van des dels clàssics Superman i Batman fins als més actuals, com els protagonistes de “Game of Thrones”, o “Two and a half men”. També hi trobarem personatges dels dibuixos animats com “Doraemon” o elements característics de les grans ciutats, com els senyals del metro de Londres o les cúpules de la catedral de San Basili de Moscú.

El joc comença amb un nivell fàcil on reconeixerem la gran majoria d’icones i anirà augmentant progressivament de dificultat. Aquestes imatges ens mostraran alguna pista amb la que haurem de resoldre la paraula clau que s’amaga sota la icona. Aquesta paraula l’haurem de resoldre amb les lletres soltes que trobarem al fons de la pantalla, combinant-les fins que trobem la paraula que toqui. Tot i que Icontest sigui per un sol jugador, serà molt més divertit ho fem amb gent al voltant que ens pugui ajudar. Cada cop que resolguem una icona ho podrem compartir per totes les xarxes socials, d’aquesta manera les nostres amistats podran veure les nostres habilitats al joc, i ens servirà també per cercar ajuda quan ens quedem bloquejats en alguna icona complicada. I si tot i així cap amistat ens pot ajudar, Icontest ens ofereix dos tipus de pistes diferents; la primera eliminarà lletres del lllistat disponible per resoldre i la segona ens resoldrà directament algunes lletres de la paraula cercada.

Icontest es pot trobar per la plataforma iOS d’Apple i és gratuït, pel que podem entrar directament a l’AppStore d’Apple i començar a jugar-hi, al menys per les primeres pistes. Plunge Interactive, de la que ja n’hem parlat alguns cops, és l’empresa lleidatana que ha creat aquest joc i que no para d’innnovar dia a dia les possibilitats del joc per a mòbils.

_____________________________________________________

Publicat al suplement Lectura del diari Segre el 20/06/2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *