064121cce0ab11e29c2922000a9e48da_7Al n’Apps i cols vam parlar, pels volts de febrer, d’una trobada força especial, la dels Instagramers de Lleida. Aquella era la tercera ocasió en que es trobaven, i ens va servir, a molts, per posar cara per primer cop als usuaris d’aquesta xarxa social.

Fa unes setmanes es va fer una nova trobada, aquest cop en forma de sopar a la Torre del Cotton, on es van reunir una trentena d’Instagramers, alguns de nous en aquest tipus de trobades i d’altres que no se’n perden cap. La trobada la van muntar el grup Igerslleida, que són els usuaris @esthergatnau, @marriuca i @xaviclick, encarregats de moure totes les iniciatives d’aquesta xarxa social pel territori de Lleida i que compta amb més de 50.000 fotografies del territori a la xarxa.

El sopar va estar amenitzat pels sortejos d’unes ulleres de sol, uns àlbums de fotografies i demés material fotogràfic. També es va crear una etiqueta (o hashtag) a Instagram per seguir l’estiu de tots els usuaris de Lleida, com és #summerLleida. A més la vetllada va ser patrocinada per una coneguda marca de cervesa, que en va repartir gratuïtament tota la nit als assistents al sopar.

Si voleu participar a totes les trobades dels Instagramers de Lleida només caldrà que seguiu el compte @igerslleida, tan a Instagram com a Twitter. També podeu etiquetar les vostres fotografies amb #summerLleida.

D’aquesta manera podreu estar a l’aguait de les properes activitats que farà aquest grup, com una futura sortida per fer ràfting al Pirineu, i demés trobades de fotògrafs amb filtre.

_____________________________________________________

Publicat al suplement Lectura del diari Segre el 21/07/2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *