build-with-chromeAbans de començar a llegir, necessitem que confessin. Que confessin tots aquells que van aprofitar que el seus fills dormien per jugar amb el Lego que els havien portat els Reis Mags d’Orient. Un cop confessats, els portem un joc interactiu que els farà recordar aquelles peripècies arquitectòniques per aconseguir que les peces coincidissin a la perfecció als castells, naus o cases construïdes amb un dels jocs més populars del planeta, Lego.

El joc de construcció per peces s’uneix amb Google Chrome per crear un joc de construcció per Internet mitjançant el navegador Chrome, una aliança que vol mostrar les potencialitats del navegador de la marca líder a Internet i la seva facilitat per incloure-hi aplicatius en 3 dimensions.

Lego BuildWithChrome consta de tres parts. La primera és la de construcció lliure, una modalitat que ens permetrà construir sobre una base de Lego tot el que vulguem, amb les peces típiques del joc i amb els colors que preferim. Un cop acabada la nostra creació la podrem compartir a través del nostre compte de Google+ i la podrem publicar a la nostra zona geogràfic a través de la geolocalització. La segona modalitat es titula “Build Academy”, un joc on haurem de reproduir totes les figures que ens anirà mostrant el protagonista del joc, figures que aniran augmentant de dificultat paulatinament i que haurem d’anar completant per passar a les següents. I finalment, la tercera tipologia de joc és la de visualització de totes les figures creades i compartides. Sobre un mapa rea de Google Maps, podrem anar cercant les construccions dels usuaris per agafar idees o anar creant el territori. De moment al territori lleidatà ja hi ha algunes construccions (de moment cap a la capital).

Perquè no intentem crear un gran mapa amb les reproduccions de tots els nostres edificis simbòlics o elements característics? Com s’ha fet amb els edificis en 3D dels mateixos Google Maps.

_____________________________________________________

Publicat al suplement Lectura del diari Segre el 09/03/2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *