COVER FB

Segurament molts de vostès l’han visitat més d’un cop per cercar-hi la cartellera de cinema o l’agenda cultural. O molts de vostès hi hauran fet cap navegant per Internet. Sigui com sigui, el portal Lleida.com és un referent a les nostres contrades i un dels portals històrics de Catalunya que des de l’any 2000 actualitza ininterrompudament les seves agendes culturals. Durant catorze anys va restar immòbil al pas dels anys i no va variar pràcticament ni un mil·límetre la seva interfície, que poc a poc va anar quedant antiquada i poc adaptada per aquests moments de múltiples dispositius i mitjans socials.

Per això avui presentem el nou portal Lleida.com, amb un rentat de cara integral i una filosofia molt clara: convertir-se en un portal per donar cabuda i servei a tots els ciutadans de la província de Lleida, des del sud de les Garrigues fins a la punta més alta del Pirineu. De moment el portal s’ha llençat, per no confondre als usuaris de sempre, amb les característiques clàssiques i més utilitzades de l’antic portal, però poc a poc s’hi aniran creant nous canals amb noves vies de participació i molts continguts, pel que serà un portal en constant renovació i amb molta vitalitat, una autèntica segona joventut.

Els creadors del nou portal han donat molta importància a la opinió dels usuaris i per això han donat molta importància als blogs i als fòrums d’opinió, on s’hi reflectiran les opinions de tots els ciutadans i s’hi obriran temes de debat. Sempre amb la mirada posada a les xarxes socials, Lleida.com també té presència a Facebook, Twitter, Google+ i Instagram, per tal de tenir una comunicació directa amb els seus usuaris i obrir els seus serveis al crossmedia.

És important dir que Lleida.com també serà un gran aparador per a totes les empreses del territori, amb un cercador per activitats professionals i per tipus d’empresa, i amb les típiques fitxes d’empresa reconvertides a webs personalitzades.

Lleida.com vol ser el portal de totes les persones del territori.

_____________________________________________________

Publicat al suplement Lectura del diari Segre el 02/03/2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *