Preguntes més freqüents

Què significa FAQ?
FAQ és l’acrònim de Frequently Asked Questions, és a dir, un llistat de les preguntes més freqüents que es fan els usuaris i que l’autor respon de forma general per tothom.

Què és aquesta web?
Aquest web és un portafoli personal, també anomenat “book” on es mostren gran part dels treballs d’un autor. És una mena de currículum online, obert al públic, on l’usuari pot moure’s per tot tipus de treballs d’un àmbit específic d’un autor.

Quantes categories hi ha?
Podreu comprovar com hi ha quatre cateories diferents: Realització audiovisual, Disseny Gràfic, Fotografia i Publicacions. Aquestes categories poden contindre subcategories (per exemple, spots dins de realització audiovisual). Hi ha altres pàgines, com pàgines de suport (FAQ’s o Mapa web), benvinguda o informació (L’autor o info de categories), però no formen part del gruix del portal web.

Com hi puc participar?
Com a usuari pots participar activament en aquest portal web. Per començar, té la possibilitat més habitual dels posts: comentar. L’usuari té un bon munt d’eines per compartir; a sota de cada post té un seguit d’icones amb accés directe a les seves xarxes socials més utilitzades, com Facebook, Twitter, MySpace. marcadors online com Delicious o seguiment de cada post a través del feed RSS. A part, a la banda esquerra de la pàgina hi ha una pestanya de Follow, que serveix per seguir l’activitat de l’autor a través de la xarxa, és a dir, accedir al seu perfil de Facebook, Youtube, Vimeo o Flickr.

Què és el LIVE STREAM?
El Live Stream és la barra vertical de la part dreta de la pàgina que serveix per veure en directe què passa en relació amb l’autor de la web. la primera part és sobre la pàgina persona de Facebook, on us podreu conectar, i seguir com a amistats. A més, si escriviu a la pàgina de Facebook de Joan Teixidó, apareixerà al instant al Live Stream. La segona part és de Twitter, on apareixen al instant totes les referències a l’usuari @joanteixidopau. A què espereu per provar totes aquestes eines de comunicació social?